fbpx

KORPORATIVNI WELLNESS PROGRAM

Manja fluktuacija zaposlenih, veća produktivnost i sprečavanje sagorevanja

Želite da vaša kompanija ima jedan od najboljih paketa benefita?
Uvrstite jogu u paket benefita za zaposlene i stvorimo zajedno radno okruženje puno dobre energije i uz smanjen stres.

U saradnji sa Koučing centrom napravili smo Corporate Wellness Program prilagodjen svakoj kompaniji.

Ishodi programa

O trenerima

Anastasija Andrić

Sertifikovani instruktor joge (RYT 200h od Yoga Alliance), ICF ACC kouč, inženjer organizacionih nauka, Learning & Development Officer u Koučing centru.

Uglavnom individualni instruktor joge sa iskustvom u podučavanju joga radionica, radionica disanja, joga retritova i autor različitih programa joge i koučinga. U oblasti joge i ličnog razvoja 8 godina.
Povezujući jogu i koučing, Anastasija je fokusirala svoje studije (završni diplomski rad: „Metode razvoja zaposlenih – Coaching i mentorstvo“ a kasnije i njen rad na dobrobiti ljudi i razvoju.

Tijana Karaklić

Sertifikovani instruktor joge (RYT 200h od Yoga Alliance), ICF ACC kouč, MBA Univerzitet u Šefildu, diplomirani inženjer organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu, sa IANLP i Lean Six Sigma Black Belt, partner Koučing centra.

Iskusni kouč fokusiran na rad sa liderima i izvršnim direktorima. Kouč i trener u različitim programima Koučing centra. 25 godina iskustva u upravljanju ljudima i procesima u lancu snabdevanja. Njeno putovanje u oblasti joge počelo je pre 8 godina i od tog perioda bila je fokusirana na pokretanje kulture blagostanja u organizacijama čiji je deo. Posvetila je njegov svakodnevni život ravnoteži tela i uma.

Šta možete očekivati

OSNOVNI PAKET "KORPORATIVNA JOGA"

 • 9 wellness videa (meditacija, vežbe disanja i joga).
 • Različito trajanje sesija (8 do 30 minuta).
 • Šestomesečni pristup našoj platformi za učenje gde zaposleni mogu da pronađu sve video zapise i dokumente za mikroučenje u biblioteci.
 • Sesije su tu da se slušaju koliko puta zaposleni žele i kada žele.

NAPREDNI PAKET "WELLBEING KOUČING I JOGA SESIJE"

 • Online isporuka i zakazivanje, usklađivanje trenera i klijenta, povratne informacije nakon sesije.

 • Wellbeing coaching sesije i časovi joge (joga, meditacija, vežbe disanja) sa istim trenerom.

 • Besplatan pristup našoj platformi za učenje i mikroučenje između sesija.

 • Na platformi učesnici mogu takođe pronaći korisne resurse za mikroučenje kako bi podržali svoj rast.

 • Individualne sesije sa klijentima 45-60 minuta u zavisnosti od potreba klijenta.

 • Mogućnost grupnog ćaskanja u zajednici i deljenja iskustava za zaposlene koji su zainteresovani za to zbog našeg fokusa na poverljivost.

 • Članovi porodice mogu biti deo programa.

Kako radimo

Pažljiv pristup koučingu

Prednosti tehnika mindfulness-a kao što su joga i meditacija za poslovne lidere se sve više cene i potvrđuju empirijskim istraživanjima. Rukovodioci i profesionalci sa visokim učinkom ih sve više koriste za upravljanje stresom, održavanje strateškog fokusa, poboljšanje kognitivnih performansi, promovisanje emocionalne inteligencije i poboljšanje međuljudskih odnosa. Programi svesnosti se danas često nude na radnom mestu kako bi promovisali ove prednosti. Slično tome, koučing pomaže pojedinačnim klijentima da razviju osnovne veštine za upravljanje direktnim izveštajima, efikasniju komunikaciju, razvijanje zdravih strateških planova i sprovođenje akcionih planova za uspeh.

Pravedan od početka

Verujemo da učenje i rast treba da budu široko dostupni i pristupačni. Demokratizacija učenja je jedna od naših mantri.

Multidisciplinarni tim

Naš koučing tim se sastoji od učitelja joge, inženjera, praktičara ljudskih resursa, well-being i leadership koučeva. Naš multidisciplinarni akademsko-praktičarski tim koučeva može uključiti klijenta u dijalog o tome kako strategije svesnosti (kao što su kontrolisano disanje i vođena praksa joge) funkcionišu u službi razvoja liderstva i izvršnog funkcionisanja, kao i da pomogne klijentu da razvije individualno prilagođene tehnike meditacije koje podržavaju ciljeve izvršnog rukovodstva (kao što je održavanje mirnog, stalnog prisustva na bitnim sastancima u C-apartmanu ili sa kolegama širom organizacije). Ova dva procesa mogu snažno ojačati jedan drugog i promovisati poboljšani kvalitet života, radni učinak i liderski kapacitet. Pažljivim integracijom strategija koučinga i svesnosti u jedno okruženje prakse, možemo pomoći klijentima da se razviju u samosvesnije, utemeljenije, emocionalno inteligentnije i delotvornije lidere. Umesto da prepuštaju slučaju da li će se i kako klijenti baviti meditacijom svesnosti, zaposleni će sve to imati u jednom partneru. Proces je isplativiji, a rezultat za klijente je daleko bolji, sa ovakvim pristupom.

Platforma za učenje

Naša platforma za učenje sadrži snimke časova, odabrane resurse, video zapise, članke i knjige. Platforma vam omogućava pristup svim relevantnim materijalima za učenje koji su kreirani u pozivima uživo korišćenjem digitalnih alata.

Osnovni paket

Korporativna joga

590 / 960 / 1500 EUR

Napredni paket

Korporativni wellness program

50 EUR

Napredni paket

Korporativni wellness program

140 EUR

Napredni paket

Korporativni wellness program

250 EUR

10 zašto ↓

Milenijalci traže pozitivnu kulturu u svojim karijerama. Milenijalci su jedinstvena grupa koja ima kvalitete koji se razlikuju od starosnih grupa  koje su bili pre njih. Oni žude za dubljim vezama sa svojih radnih mesta i traže više od dobre plate. Žele da budu deo pozitivnih kultura, osnaženih timova i društveno odgovornih korporacija. Dodavanje pogodnosti koje prevazilaze besplatne grickalice ili životno osiguranje (kao što su korporativne joga inicijative) može biti odlučujući faktor za željenog milenijumskog zaposlenog.

Reputacija je važna (i transparentnija je nego ikada ranije). U danima pre interneta, zaposleni su donekle poverovali da je njihov potencijalni novi poslodavac ono za šta su rekli da jesu. U današnjoj kulturi, tražiocu posla je lako da zaviri u unutrašnje funkcionisanje kompanije, a da ne kroči unutra. Brendiranje sada obuhvata reputaciju preduzeća na mreži, kako ga vide kupci, kao i potencijalni zaposleni. Uključivanje inicijativa orijentisanih na dobrobit kao što su korporativna joga i koučing pokazuje da organizacija brine o dobrobiti zaposlenih.

Moderno radno mesto stvara rastuću potrebu za koučingom fokusiranim na čitav spektar koučinga zaposlenih: od treninga učinka i razvoja liderstva, do well-beinga. Kako se globalna neizvesnost i složenost povećavaju, potražnja za koučingom naglo porasla i tu će ostati. Sa nedavnim porastom online i uživo koučinga, well-being koučing  je postao dostupniji i pristupačniji. Individualni koučing za wellbeing se nudi kao beneficija za zaposlene koja je dostupna velikim organizacionim grupama. Ciljevi individualnog wellbeing koučinga nisu nužno povezani sa ciljevima učinka. Umesto toga, wellbeing coaching je fokusiran na ispunjavanje individualnog potencijala, prevazilaženje svakodnevnih stresova i osećaj ostvarenja u organizaciji. Glavna organizaciona korist je suočavanje sa izazovima savremenih organizacija, kao što su radno angažovanje ili fluktuacije.

Joga je različita od većine drugih vežbanja jer je poznato da joga iskorenjuje umor i generiše energiju umesto da oduzima energiju, a sve to dovodi do veće produktivnosti i poboljšanog morala.

Istraživanja pokazuju da su korporacije ostvarile uštedu od 3 do 6 dolara za svaki dolar uložen u programe zdravlja.

Korporativna joga i koučing su alati koji se lako primenjuju i pružaju dalekosežne prednosti.

Meditacija daje odmor od stresa, obaveza i briga što pomaže da se bolje koncentrišete na sledeći zadatak.

Jedina oprema potrebna za čas joge su stolice i gomila voljnih učesnika sa jakom željom za zdravijim, ispunjenijim životom.

U zavisnosti od zaposlenih, sesije se mogu obaviti u bilo koje dogovoreno vreme, održavati gotovo bilo gde kao što su konferencijska sala, prazna trpezarija, kancelarija ili dom.

Istraživanja su jasno pokazala da wellness programi mogu poboljšati način na koji se fokusiramo, razmišljamo, osećamo i delujemo u ovom trenutku, kao i da podrže naše dugoročno blagostanje, stavove, odnose i učinak na poslu.

Zakažite sastanak

Popunite formu i zakažite sastanak kako bih razumela Vaše konkretne potrebe i napravila paket specijalno za Vas.