fbpx

YOGA RADIONICE

Dobrodošli na naše posebno kreirane joga radionice, jedinstvene sesije posvećene određenim temama. Ove radionice se održavaju uživo u našim joga studijima ili u inspirativnom okruženju prirode.

Učestvujte u radionicama koje integrišu teoriju i filozofiju joge sa praktičnim vežbama. Iskusite teorijska predavanja, interaktivne diskusije, meditaciju, vežbe disanja (pranajama) i vežbe asana. Ovaj sveobuhvatni pristup vam pomaže da dublje razumete i doživite suštinu joge.

Ashtanga joga radionica za početnike

Pridružite nam se na našoj specijalnoj Ashtanga joga radionici namenjenoj početnicima!

Agenda radionice:

Šta možete očekivati:

Prijava i uplata:

Molimo vas da popunite formular za prijavu na našoj stranici. Broj mesta je ograničen, zato se prijavite na vreme kako biste osigurali svoje mesto.

Prilikom prijave potrebno je uplatiti polovinu iznosa (1250 RSD), dok se druga polovina uplaćuje najkasnije 7 dana pre početka radionice. Novac koji je uplaćen kao deo rezervacije zadržava se u slučaju otkazivanja. Uplatu možete izvršiti i preko tekućeg računa, a podatke za uplatu ćete dobiti nakon prijave.

Cena:

Cena radionice je 2500 RSD.

Naša misija je da pružimo kvalitetno obrazovanje i podršku svima koji žele da započnu ili unaprede svoju joga praksu. Naši instruktori su sertifikovani i iskusni profesionalci koji su posvećeni vašem napretku i dobrobiti.

Pridružite nam se i započnite svoje putovanje ka boljem zdravlju i ravnoteži uz Ashtanga jogu!

Benefiti učešća na joga radionicama

Pridružite nam se na najnovijim joga radionicama kako biste produbili svoje znanje i obogatili svoju praksu. Kontaktirajte nas za više informacija i rezervišite svoje mesto na sledećoj radionici. Namaste!

Evo kako su izgledali neki od naših prethodnih Yoga retreat-ova

Samsara Harmony Retreat

Naš yoga retreat „Samsara Harmony“ bio je dan ispunjen harmonijom, jogom i duhovnim razvojem. Okupljanje je održano 9. juna u predivnom Baza House-u, gde smo se povukli iz svakodnevnog života i uronili u mirno okruženje.

Događaji na retreatu:

Apurva Wellbeing Day

Pišite nam ukoliko vas zanimaju predstojeći retreat-ovi, joga radionice, koučing radionice