fbpx

YOGA RADIONICE

Joga radionice su specijalizovani časovi na određenu temu. Održavaju se uživo u joga studijima ili u prirodi.

joga-radionice

Radionice se uglavnom sastoje od teorijskih predavanja, diskusija, razmene ideja, meditacija, vežbi disanja (pranajame) i vežbe asana. Na joga radionicama polazimo od teorije i filozofije joge, da bismo kasnije vežbanjem asana, pranajamom i meditiranjem razumeli u potpunosti značenje joge.

Apurva Well-being Day

Budimo iskreni, većina nas ima neku vrstu cilja fleksibilnosti. Nebitno da  li to bilo fleksibilnost tela, ili fleksibilnost uma i dalekovidnog pogleda i razmišljanja.
 
Možda želite da budete u mogućnosti da dodirnete nožne prste i nožne prste u pregibu prema napred, ili da uradite pozu točka, ili špagu.  Upravo tu dolazi pomoć joga filozofije i joga položaja. Na ovoj radionici proći ćemo sve ono što je važno da biste mogli da započnete i nastavite da radite na svojoj fleksibilnosti.
Proći ćemo kroz tehnike položaja fleksibilnosti,anatomiju, pitanja, odgovore, kao i same filozofije fleksibilnosti i joge. Naravno da joga radionicu ne možemo zamisliti bez meditacije i vežbi disanja tako da ćemo vreme odvojiti i za to.
 
Ova radionica namenjena je za sve one koji već uveliko rade na fleksibilnosti, ali pre svega za one koji tek grade put ka tome.
 
Vidimo se!

Prijavi se za radionicu

* Trenutno nema najavljenih yoga radionica. Popunite formu ukoliko želite da vas obavestim kada budu dostupne.

Šta je sve bilo deo našeg joga izleta?