fbpx

Coaching

“ICF definiše coaching kao partnerstvo sa klijentima u kreativnom procesu koji izaziva razmišljanje i koji ih inspiriše da maksimiziraju svoj lični i profesionalni potencijal.Partnerstvo sa koučem može promeniti vaš život, postavljajući vas na put ka većem ličnom i profesionalnom ispunjenju.”
-ICF

Šta je ICF?

“Međunarodna koučing federacija (ICF) je vodeća svetska organizacija za koučeve i koučing. ICF je posvećen unapređenju koučing profesije postavljanjem visokih standarda, obezbeđivanjem nezavisnih sertifikata i izgradnjom svetske mreže obučenih koučeva profesionalaca.” -ICF

sertifikovani-kouc

Benefiti koučing sesija:

Coaching Teme

Osnovni postulat jeste da se uvek i isključivo bavimo temama i sadržajem koji klijent donosi. Neke od tema na kojima radimo na koučing sesijama su:

Individualni

Predstavlja koučing sesije u kojim pojedinac radi 1-1 sa koučem. Zajedno s koučem jasno ćete definisati šta želite da ostvarite da biste postigli promene na duge staze. 

Grupni

Predstavlja koučing sesije koje su u formi grupe radi podsticanja učenja između ljudi koji žele da rade na istim temama i koji prolaze kroz slična iskustva.

Timski

Timski kočing podrazumeva rad sa timovima I ljudima koji su usmereni ka zajedničkom cilju, ali i sa timovima koji imaju želju da rade na rešavanju problema sa kojima se suočavaju.

* Plaćanje je moguće preko PayPala i uplatom na račun, najkasnije 48h pre časa. Svaka koučing sesija koja je otkazana manje od 24h pre samog časa, računa se kao odrađena i potpuno se naplaćuje.

Samsara ti poklanja E-BOOK

PRIČA O WORK-LIFE BALANCU
 
NAPISANA OD STRANE MEĐUNARODNO PRIZNATOG KOUČA
 
Ovaj E-knjiga će te educirati o tome kako prepoznati da smo pod stresom, Kako se nositi sa stresom i Što nam sve može pomoći kako bi stvorili svoj unutarnji mir.Nakon ove sezone praznika svesni smo koliko je teško vratiti se radnim obavezama, radnom modu i uspostaviti balans između privatnog i poslovnog života. 😒
 
Zato smo pripremili za vas, jednu online radnu knjigu sa raznim savetima koji će vam pomoći da uspostavite potreban balans. 😇
 
Uživajte u besplatnom i zanimljivom sadržaju na 12 strana.
TEME:
 
1. Sagorevanje i simptomi sagorevanja
2. Znakovi da ste možda zavisni od posla
3. Ravnoteža radnog života i dobrobit na poslu
4. Kako promovisati pozitivne stavove prema dobrobiti na poslu
5. Saveti za dobro raspoloženje ponedeljkom
6. Kako da sastanak bude komotan i koristan
7. Prestani raditi ovo
8. Kako reći ne na poslu
9. Beleške za pamćenje
 
Prijavi se i preuzmi  svoj primerak.